hold groun mission issue

Think you found a bug or something comparable - report them here...

hold groun mission issue

Postby decmade » 27 months ago

27 months ago
Hey,

Is it possible that when you just fixed the resolution issue on Windows 10 that it somehow re-introduced this issue?

http://forum.vertex4.com/viewtopic.php?f=4&t=35&hilit=hold+ground&sid=20c1746a91b5d2cd3f7db03d8f38c40e
decmade
Posts: 11
Joined: Mon Aug 03, 2015 2:51 am

Re: hold groun mission issue

Postby v4corg » 27 months ago

27 months ago
hmm, shouldnt be - it was an error in the scripts. But im gonna have a look right now.
vertex4 CEO, coding overlord, game design hippie and Jack of all Trades
User avatar
v4corg
Posts: 143
Joined: Fri Dec 27, 2013 11:53 am

Re: hold groun mission issue

Postby v4corg » 27 months ago

27 months ago
hmmm, just tried it. Works for me. Treid it both in easy and hard mode - the moment the stalker unit(s) leave the plateau is secured. We're talking about very first objective on that map, right ?
vertex4 CEO, coding overlord, game design hippie and Jack of all Trades
User avatar
v4corg
Posts: 143
Joined: Fri Dec 27, 2013 11:53 am

Re: hold ground mission issue

Postby decmade » 27 months ago

27 months ago
well, maybe it's not the same exact issue then. in my case, I have finished all the objectives but now I'm stuck with a BMR I can't build with and one I have no control over.
decmade
Posts: 11
Joined: Mon Aug 03, 2015 2:51 am

Re: hold groun mission issue

Postby v4corg » 27 months ago

27 months ago
Ok, thats another one then. Please send me the savegame to roman at vertex4 dot com. I would like to see whats happening.
vertex4 CEO, coding overlord, game design hippie and Jack of all Trades
User avatar
v4corg
Posts: 143
Joined: Fri Dec 27, 2013 11:53 am

Re: hold groun mission issue

Postby decmade » 27 months ago

27 months ago
i need to RTFM on how to find the saved game. any hints?
decmade
Posts: 11
Joined: Mon Aug 03, 2015 2:51 am

Re: hold groun mission issue

Postby v4corg » 27 months ago

27 months ago
'ere you go:

viewtopic.php?f=3&t=44
vertex4 CEO, coding overlord, game design hippie and Jack of all Trades
User avatar
v4corg
Posts: 143
Joined: Fri Dec 27, 2013 11:53 am

Re: hold groun mission issue

Postby decmade » 27 months ago

27 months ago
I'm uploading now ...

The attachment is entitled:
decmadeLocalState.zip

Size:
8,461 KB
decmade
Posts: 11
Joined: Mon Aug 03, 2015 2:51 am

Re: hold groun mission issue

Postby v4corg » 27 months ago

27 months ago
Got it - looking into it right now.
vertex4 CEO, coding overlord, game design hippie and Jack of all Trades
User avatar
v4corg
Posts: 143
Joined: Fri Dec 27, 2013 11:53 am

Re: hold groun mission issue

Postby v4corg » 27 months ago

27 months ago
Hmm, yeah found it - you ran into a very special case: one of the upgrade modules got destroyed while building the base. Thus the second storage module couldnt be built whichs successful construction triggers the script to continue. i fixed that savegame for you. Script will be adapted to some to handle this case more clever.

Cheers
vertex4 CEO, coding overlord, game design hippie and Jack of all Trades
User avatar
v4corg
Posts: 143
Joined: Fri Dec 27, 2013 11:53 am


Return to Bug reports

cron