Page 1 of 2

Cannot get game to run

PostPosted: 63 months ago
by Legionbob
Hi I have just bought the game and installed. When I try to run it, it opens the splash screen and then after a couple of seconds it closes it again. nothing more happens. I am running Windows 10 on an Asus Transformer. Thanks for any help.

Re: Cannot get game to run

PostPosted: 63 months ago
by Legionbob
further info: I have tried to reinstall twice and the problem persists. when I start the download off, it says the download it 540Mb. after around 30 seconds this jumps to 1.1Gb. I have a rather slow connection and it seems to finish far faster than I would expect.

Re: Cannot get game to run

PostPosted: 63 months ago
by bambart
Hi there,

same problem here. The game starts and disappears again.
running windows 10 on a dell laptop.

Could you please fix this?

Re: Cannot get game to run

PostPosted: 63 months ago
by Legionbob
Bambart there is a similar post to this in the bugs forum which suggests some fixes. Have you tried any of them. I have but it made little difference, but could be worth a go?

Re: Cannot get game to run

PostPosted: 62 months ago
by v4corg
Hi guys - please help me out there:

Post the content of your error.txt files here so i can have a look what might be the problem.

Here's how to locate error.txt:
viewtopic.php?f=3&t=44

Cheers
Roman

Re: Cannot get game to run

PostPosted: 62 months ago
by Legionbob
[E] [STARTUP] v4Main_init_executeParameters: 0 ms...
[W:0]

[ 2015-08-22 14:22:05 ]
1150.win8.32bit
C:\Program Files\WindowsApps\CD01AB34.SunAge_1.0.0.119_x86__ftt1e8tgj8vj0\sunage_win8.exe -ServerName:App.AppXs8a0f530ppk2sxme1crws1207hrjah1z.mca

[E] [STARTUP] v4Main_initApp: 34 ms...
[E] [STARTUP] v4Main_init_executeParameters: -55 ms...
[W:0]

[ 2015-08-22 14:25:24 ]
1150.win8.32bit
C:\Program Files\WindowsApps\CD01AB34.SunAge_1.0.0.119_x86__ftt1e8tgj8vj0\sunage_win8.exe -ServerName:App.AppXs8a0f530ppk2sxme1crws1207hrjah1z.mca

[E] [STARTUP] v4Main_initApp: 8 ms...
[E] [STARTUP] v4Main_init_executeParameters: 0 ms...
[W:0]

[ 2015-08-22 14:25:27 ]
1150.win8.32bit
C:\Program Files\WindowsApps\CD01AB34.SunAge_1.0.0.119_x86__ftt1e8tgj8vj0\sunage_win8.exe -ServerName:App.AppXs8a0f530ppk2sxme1crws1207hrjah1z.mca

[E] [STARTUP] v4Main_initApp: 9 ms...
[E] [STARTUP] v4Main_init_executeParameters: 0 ms...
[W:0]

[ 2015-08-22 14:27:47 ]
1150.win8.32bit
C:\Program Files\WindowsApps\CD01AB34.SunAge_1.0.0.119_x86__ftt1e8tgj8vj0\sunage_win8.exe -ServerName:App.AppXs8a0f530ppk2sxme1crws1207hrjah1z.mca

[E] [STARTUP] v4Main_initApp: 10 ms...
[E] [STARTUP] v4Main_init_executeParameters: 0 ms...
[W:0]

[ 2015-08-22 14:27:51 ]
1150.win8.32bit
C:\Program Files\WindowsApps\CD01AB34.SunAge_1.0.0.119_x86__ftt1e8tgj8vj0\sunage_win8.exe -ServerName:App.AppXs8a0f530ppk2sxme1crws1207hrjah1z.mca

[E] [STARTUP] v4Main_initApp: 8 ms...
[E] [STARTUP] v4Main_init_executeParameters: 0 ms...
[W:0]

[ 2015-08-22 14:27:52 ]
1150.win8.32bit
C:\Program Files\WindowsApps\CD01AB34.SunAge_1.0.0.119_x86__ftt1e8tgj8vj0\sunage_win8.exe -ServerName:App.AppXs8a0f530ppk2sxme1crws1207hrjah1z.mca

[E] [STARTUP] v4Main_initApp: 8 ms...
[E] [STARTUP] v4Main_init_executeParameters: 0 ms...
[W:0]

[ 2015-08-22 14:27:53 ]
1150.win8.32bit
C:\Program Files\WindowsApps\CD01AB34.SunAge_1.0.0.119_x86__ftt1e8tgj8vj0\sunage_win8.exe -ServerName:App.AppXs8a0f530ppk2sxme1crws1207hrjah1z.mca

[E] [STARTUP] v4Main_initApp: 10 ms...
[E] [STARTUP] v4Main_init_executeParameters: 0 ms...
[W:0]

[ 2015-08-22 14:27:55 ]
1150.win8.32bit
C:\Program Files\WindowsApps\CD01AB34.SunAge_1.0.0.119_x86__ftt1e8tgj8vj0\sunage_win8.exe -ServerName:App.AppXs8a0f530ppk2sxme1crws1207hrjah1z.mca

[E] [STARTUP] v4Main_initApp: 9 ms...
[E] [STARTUP] v4Main_init_executeParameters: 0 ms...
[W:0]

[ 2015-08-22 14:36:50 ]
1150.win8.32bit
C:\Program Files\WindowsApps\CD01AB34.SunAge_1.0.0.119_x86__ftt1e8tgj8vj0\sunage_win8.exe -ServerName:App.AppXs8a0f530ppk2sxme1crws1207hrjah1z.mca

[E] [STARTUP] v4Main_initApp: 8 ms...
[E] [STARTUP] v4Main_init_executeParameters: 0 ms...
[W:0]

[ 2015-08-22 23:03:18 ]
1150.win8.32bit
C:\Program Files\WindowsApps\CD01AB34.SunAge_1.0.0.119_x86__ftt1e8tgj8vj0\sunage_win8.exe -ServerName:App.AppXs8a0f530ppk2sxme1crws1207hrjah1z.mca

[E] [STARTUP] v4Main_initApp: 9 ms...

Re: Cannot get game to run

PostPosted: 62 months ago
by Legionbob
I hope this helps,

I have tried installing to C:, but it made no difference.

thanks

Re: Cannot get game to run

PostPosted: 62 months ago
by v4corg
Thank you, man. Yes, this seems to be the behavior under windows 10 - i got this confirmed by another customer. I ordered windows 10 yesterday - so i can go after this finally.

Re: Cannot get game to run

PostPosted: 62 months ago
by Legionbob
OK, thanks. It will be good to finally get to play

Re: Cannot get game to run

PostPosted: 62 months ago
by v4corg
Good - got finally windows 10 installed and could fix the bug - will upload it today (might be released on monday then).

Cheers